Over Duurzaamdakkie.nl

Duurzaamdakkie.nl is in 2021 opgericht om onafhankelijke informatie en inspiratie te bieden voor iedereen die zijn dak wil verduurzamen.

In Nederland ligt ongeveer 950 vierkante kilometer aan dak dat geschikt is voor zonnepanelen en groendaken. Stel je eens voor wat een winst dat betekent voor duurzame energie, waterberging, verkoeling en biodiversiteit. Het is onze missie om jouw enthousiast te maken voor een duurzaam dak! We zien een groeiende belangstelling voor energiezuinige oplossingen zoals sedumdaken, zonneboilers, dakisolatie en zonnepanelen.

Met Duurzaamdakkie.nl hopen we je op een toegankelijke manier te informeren en enthousiasmeren voor het verduurzamen van je dak. Het dak van je huis is namelijk de plek waar veel winst te behalen is. Warmte stijgt en verlaat de woning veelal via het dak. De zon schijnt omlaag, dus ook voor verkoeling is het dak de plek waar je al snel naar kijkt voor verkoelende maatregelen.

Heb je een vraag voor ons neem dan contact met ons op. We houden zorgvuldig alle informatie up to date op onze website. Mocht je toch informatie tegenkomen die niet meer klopt, laat het ons weten.